Sprayfärg från Motip

Idag är det otroligt populärt att handla mycket på loppis och second hand, detta gäller allt från kläder till möbler och inredning, men det är ofta så att man kan hitta kanske en ljusstake eller en stol som passar perfekt in hemma hos en själv men så är det färgen som inte riktigt stämmer. Därför är det väldigt många som handlar på loppis men som sedan tar hem varor och möbler för att göra om dem och måla om dem där hemma så att de får en personlig touche och passar in perfekt i hemmet som man har byggt upp och inrett efter egen smak. 

Men att måla kan vara såväl jobbigt som krångligt när man måsta ha flera olika burkar med rätt färg, en häftgrund, penslar för olika storlekar och projekt. Men detta slipper ni när ni istället väljer att måla och grunda med Moptip sprayfärg​​​, då blir målning och pyssel en fröjd och ni kan snabbt få precis den färg och det resultat som ni önskar på i princip vilket material som helst med riktigt bra fäste då sprayfärg och spraymedel från Motip alltid håller mycket hög kvalitet och har lång livslängd jämfört med konkurrerande märken. För att göra resultatet med Motip sprayfärg ännu mer hållbart kan ni även välja att köra ett lager klarlack över så kommer det att sitta som berget.

Varför just Motip sprayfärg?​

På marknaden idag finns det otroligt många butiker och tillverkare som erbjuder sprayfärg på burk eftersom att det är ett smidigt, effektivt och roligt sätt att måla, lackera och även rengöra ytor och mycket annat på.

 Men genom att välja just Motip sprayfärg får ni en miljövänlig färg och produkt med överlägset längre hållbarhet, låga priser och ni slipper även den obehagliga lukten av lösningsmedel då den enbart lämnar en svag doft av vanilj direkt efter målning. ​​​